Welkom bij

Wereldwinkel Wijk bij Duurstede

Geschenk van de Wereld: zakelijke cadeaubon

Vorig jaar november 2016 was de online cadeaushop Geschenk van de Wereld van start gegaan. Geschenkvandewereld gaf de mogelijkheid aan de werkgever om medewerkers van zijn bedrijf een cadeaubon ter beschikking te stellen.

Dat was een apart in het leven geroepen stichting waar onze zelfstandige winkel uit Wijk bij Duurstede (met eigen vrijwilligers) geen directe binding had.

Cadeaubon met code niet meer om te wisselen!

Op dit moment blijkt de webshop van "Geschenkvandewereld" niet meer benaderbaar.

Helaas zijn wij als Wereldwinkel Wijk bij Duurstede niet op de hoogte hoe u als ontvanger van een dergelijke cadeaubon via uw werkgever en/of organisatie kunt handelen. Het lijkt erop dat een dergelijke cadeaubon niet meer te gebruiken is. Dat spijt ons zeer.

Mogelijk dat uw werkgever/organisatie via het contact waar zij de betreffende bonnen hebben aangekocht, kunnen vragen hoe de uitgegeven cadeaubonnen zijn te verzilveren voor een cadeau.

Geen inname cadeaubon met code

Let op: U kunt dus niet de cadeaubon, waarop de code van Geschenkvandewereld staat, bij een Wereldwinkel inleveren. Het is namelijk geen geldige Wereldwinkel cadeaubon!

Cadeaubon met stempel Wijk bij Duurstede

Onze Wereldwinkel accepteert uitsluitend de door onze winkel uitgegeven cadeaubonnen. Daarop staat een stempel van onze winkel met het adres.

Daarop lijden wij verlies, omdat de cadeaubonnen die onze winkel uitgaf niet meer voor het door ons betaalde bedrag bij de stichting cadeaubonnen kunnen worden ingeleverd.

Tot slot

Wij kunnen u niet beter informeren dan wij nu doen.

Onze winkel werkt alleen met vrijwilligers waardoor de winkel in stand te houden is. Dat blijven wij proberen om een betere wereld te krijgen. Een eerlijke prijs voor een eerlijk product. Houdt u er rekening mee dat onze winkel geen commerciële winkel is, maar wel vaste kosten heeft die nauwelijks zijn op te brengen!

Een bezoek van u aan onze winkel in de Peperstraat stellen wij zeer op prijs en wij hebben u nodig voor een levendige Wijkse binnenstad!