Welkom bij

Wereldwinkel Wijk bij Duurstede

  

 

 

 

 

 

 

 

In memoriam Angelique Mulder-Exel

Op 22 december 2017 is onze oud-medewerkster Angelique Mulder-Exel overleden. Met deze tekst willen wij haar gedenken. Onze gedachten gaan uit naar haar man , kind en familie die dit verlies een plaats in hun leven moeten geven. Wij wensen hen veel sterkte en kracht toe om deze verdrietige gebeurtenis te verwerken.

Angelique heeft ongeveer vijf jaar bij de Wereldwinkel organisatie gewerkt. In haar persoonlijke afscheid dat vlak voor haar overlijden is opgenomen, sprak zij over die periode. Tijdens de bijeenkomst in Calypso hebben de vele bezoekers daarvan kennis kunnen nemen.

De taken die zij heeft vervuld waren onder meer de inkoop, maar ook meedenken op welke wijze onze organisatie zou kunnen worden verbeterd. Helaas moest zij enkele jaren geleden ophouden met haar werkzaamheden vanwege de ernstige ziekte waaraan zij leed. Zij was nadrukkelijk een verbindende factor tussen de andere vrijwilligers binnen onze organisatie.

De Waikse Dushi’s

Wij zijn een vriendengroep van drie mannen en drie vrouwen. Op 7 juni 2018 gaan wij de uitdaging aan om de Alpe ‘d Huez te beklimmen. We hebben allemaal in onze omgeving helaas te maken gehad met kanker. Onze vriendin Angelique is helaas overleden aan deze vreselijke ziekte, maar zij heeft ons de afgelopen maanden doen beseffen hoe belangrijk onderzoek is. Doordat zij mee mocht doen aan een experimentele behandeling wat gefinancierd wordt door het KWF is zij langer in ons midden geweest, deze kans moet iedereen krijgen die met kanker te maken heeft.

Zij is en blijft onze inspriatiebron.

KANKER RAAKT ONS ALLEMAAL, TIJD IS LEVEN!

Wilt u de Waikse Dushi's steunen in hun actie ga dan naar de volgende website door op de zin te klikken:

Waikse Dushi's (Stichting Alpe d'HuZes)