Welkom bij

Wereldwinkel Wijk bij Duurstede

Basis-workshops zilveren sieraden maken

in de Wereldwinkel

Wereldwinkel Wijk bij Duurstede organiseert in samenwerking met Mirjam Verhoef basis workshops “zilveren sieraden maken van recycled zilver”. Zij heeft de leiding van deze basis workshops.

 

 

 

Eigen winkel Mirjam

Mirjam maakt van Fairtrade zilver en goud en van recycled zilver, mooie, unieke sieraden. Zij heeft een eigen winkel in Driebergen, “Partners in Ambacht”. Daar verkoopt zij haar eigen sieraden, maar ook andere kunstwerken: ambachtelijke producten en kunstnijverheidsproducten van andere makers.

Nieuwsgierig?

Wilt u/je een indruk van de sieraden van Mirjam Verhoef?
Kijk op haar website: www.mirjamverhoef.com of
bezoek de winkel/werkplaats op de Traaij 19 in Driebergen.
De winkel van "Partners in Ambacht" is geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00 -17.00 uur en maandag en dinsdag op afspraak.

Inschrijven!

Vanaf eind maart vindt u/je een intekenlijst in onze Wereldwinkel aan de Peperstraat. U kunt zich inschrijven voor deze basis workshop! Bij minimaal 5 deelnemers gaat de workshop door. Telefoon wereldwinkel voor informatie: 0343 59 43 33.
Aanmelden per mail: Workshop recycled zilveren sieraden maken.

Inloop workshops

De basis workshops hebben een inloop karakter. Dus op de dag zelf bent u/je als deelnemer ook nog van harte welkom. Bij voorkeur vooraf opgeven per mail of in de winkel intekenen op deelnemerslijst! U/Je gaat onder leiding van Mirjam een zilveren hanger maken. Eigen ideeën zijn bespreekbaar mits er niet gesoldeerd hoeft te worden.

Wanneer?

Zaterdagmiddag 14 april twee basis workshops mogelijk.
Begin workshop 1: 13.00uur tot 14.30uur
Begin workshop 2: 15.00uur tot 16.30uur

Kosten workshop (basis)

  1. Workshopkosten € 25,00 inclusief een stukje zilver (levering door Mirjam)
  2. Workshopkosten € 20,00 meenemen eigen, oud zilveren bestek. Keurmerk noodzakelijk op het meegenomen zilver. De reden daarvan is te hard om te verwerken! Contante betaling op de workshopdag.

Vitrinekast

In onze winkel komt een kleine vitrinekast te staan met diverse door Mirjam Verhoef gemaakte unieke, zilveren sieraden, o.a. ringen, hangers en oorbellen. Koop daarvan in onze Wereldwinkel is mogelijk.

Wij begroeten u graag in de Wereldwinkel op zaterdagmiddag 14 april aanstaande aan de Peperstraat 26 in Wijk bij Duurstede!